Πανελλήνιο κύπελλο Shitoryu

Shitoryu 2016

Με 13 αθλητές του σε διάφορες κατηγορίες (πολλοί εκ των οποίων πρωτοεμφανιζόμενοι στους αγωνιστικούς χώρους) συμμετείχε ο σύλλογος μας στο Πανελλήνιο κύπελλο Shitoryu Karate που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 07-08 Μαΐου στα Άνω Λιόσια. Η συγκομιδή μεταλλίων παραπάνω από ικανοποιητική: Ένα χρυσό, πέντε αργυρά και επτά χάλκινα μετάλλια ο γενικός απολογισμός σε ένα δυνατό πρωτάθλημα με πάνω από 1100 συμμετοχές.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά έχουν ως εξής: Χρυσό μετάλλιο: Καλαμαρά Αργυρώ στο κούμιτε. Αργυρά μετάλλια: Θεοχαροπούλου Μαριάννα (2) στα κάτα και στο κούμιτε, Κεχαγιά Παναγιώτα στα κάτα, Γιαννίκος Ευάγγελος και Κανάκης Άγγελος στο κούμιτε. Χάλκινα μετάλλια: Κακλαμάνος Ηλίας, Λούτφης Φάνης, Κεχαγιά Παναγιώτα, Βέργου Χριστίνα, Χατζηλάιου Θεμιστοκλής, Μακρυδάκης Χρήστος στο κούμιτε και Κεχαγιά Γεωργία στα κάτα.

Πέραν όμως των μεταλλίων και των διακρίσεων το πιο θετικό και ελπιδοφόρο ήταν η αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών μας, όπου έπαιξαν ωραίους αγώνες, χωρίς άγχος, με σεβασμό στο fair play και τον αντίπαλο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα μας τα παιδιά, πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την όμορφη ομάδα του “Ακάδημου” !!