Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου 2017

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Jujitsu 2017

28 Ιανουαρίου 2017 - Ολυμπιακό κέντρο πάλης (Άνω Λιοσίων)

Με τρεις αθλητές του στην κατηγορία fighting -15 ετών συμμετείχε ο σύλλογος μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων. Ο μεγάλος ανταγωνισμός, το πλήθος των συμμετοχών και πολύ καλό επίπεδο αθλητών, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά των αγώνων. Ο απολογισμός για τον σύλλογο μας κάτι παραπάνω από θετικός: Χάλκινο μετάλλιο για την αθλήτρια μας Κεχαγιά (πρώτη της χρονιά στη μεγαλύτερη κατηγορία) μια διάκριση που εκτός του ότι την διατηρεί σαν μέλος στην Εθνική ομάδα, της δίνει και το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα -15 ετών που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Μαυροβούνιο.

Μια ανάσα πριν τα μετάλλια και μέχρι τα ημιτελικά έφτασαν και οι αθλητές μας Γιαννίκος και Κακολύρης, όπου έδωσαν δυνατούς αγώνες και είχαν όμορφη αγωνιστική παρουσία, όμως κάποια λαθάκια της στιγμής τους στέρησαν μια θέση στο βάθρο.

Συγχαρητήρια Γιώτα, Νίκο, Βαγγέλη για την προσπάθεια σας, συγχαρητήρια για τις ατέλειωτες προπονήσεις ακόμα και μέσα στις γιορτές. Συνεχίζουμε δυναμικά, βάζουμε τον πήχυ πιο ψηλά!