Ο σύλλογος μας.

Χώρος αναμονής | Αθλητικός Σύλλογος Ακάδημος Πειραιώς

Ο αθλητικός σύλλογος "Ακάδημος" ιδρύθηκε το 2004 στα Καμίνια του Πειραιά με σκοπό την διάδοση του αθλητικού πνεύματος και των πολεμικών τεχνών Καράτε και Ζίου Ζίτσου. Είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύλλογος μας είναι νόμιμο και ελεγμένο σωματείο, και οι αθλητές του απολαμβάνουν όλα τα προνόμια του Αθλητικού Νόμου όταν διακρίνονται αγωνιστικά: Εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, μοριοδότηση για ΑΕΙ, Στρατιωτικές σχολές κλπ.

ΕΓΓΡΑΦΗ: Στον σύλλογο μας μπορεί να εγγραφεί σαν αθλητής όποιος το επιθυμεί, αρκεί να σέβεται και να τηρεί τον κανονισμό λειτουργίας της σχολής: Ευγένεια, σεβασμός στον χώρο και τους συναθλητές, τήρηση του ωραρίου λειτουργίας, είναι κάποιες από αυτές.

ΤΜΗΜΑΤΑ: Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες από 3½ ετών, καθώς και για ενήλικες άνδρες και γυναίκες. Ιδιαίτερη ευθύνη για εμάς τα παιδιά όπου εκεί ο ρόλος μας είναι πρωτίστως παιδαγωγικός.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ: Στεγαζόμαστε σε ένα όμορφο και άνετο χώρο, όπου πληροί όλες τις προδιαγραφές για μια άνετη και ασφαλή προπόνηση. Διαθέτει σαλόνι αναμονής, μεγάλα αποδυτήρια, ντουζιέρες, ενώ ο αγωνιστικός χώρος διαθέτει ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο και προστασία περιμετρικά.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο σύλλογος μας εμπιστεύεται την  εκγύμναση των αθλητών του σε έμπειρους προπονητές όπου με ρόλο διπλό: προπονητή - παιδαγωγού, εργάζονται με αγάπη και μεταφέρουν τις γνώσεις τους στους αθλητές μας.